Dolgozzunk együtt!

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet itt tudsz árajánlatot kérni. Kérlek nagy vonalakban írd meg elképzeléseid megkönnyítve ezzel a kommunikációt.

Már rendelkezel weboldallal? Kérlek annak a címét is add meg, hogy még jobban megismerhessem igényeid!

A gyakori kérdéseket és hozzájuk a válaszokat lentebb összegyűjtöttem. Nézd meg, hátha választ kapsz kérdésedre!

 Adatkezelési tájékoztató

Az űrlap használatával elfogadom a felhasználói adataim kezelését és tárolását.

Gyakran ismételt kérdések

  • Alapvetően WordPress-szel dolgozom, de volt már szerencsém Wix, illetve Shoprenter oldalakhoz is. A WordPress-t főleg nagy rugalmassága miatt szeretem.

  • Ez mindig változik a projekt nehézségét és az aktuális projektjeim számát figyelembe véve. Az viszont elmondható, hogy egy főoldalból és maximum 2 aloldalból álló munkát kb. egy hét alatt tudok elkészíteni. Pontosat azonban a kapcsolatfelvétel során tudok ígérni.

  • Az ár rengeteg mindentől függ. Függ a feladat komplexitásától, az aloldalak számától, attól, hogy szeretnél-e webáruházat is, illetve, hogy mennyire sürgős a projekt.

  • Természetesen ebben is segítségedre tudok lenni. Megbeszélés részét képezi. Ha felvesszük a kapcsolatot az igényfelmérés során erre mindenképpen kitérünk.

  • Weboldalak és kisebb webáruházak készítését vállalom alapesetben. Online marketing területen is otthonosan mozgok, valamint kisebb online reklám filmek készítésében is tudok segíteni. Arculat és logo tervezéssel is bátran kereshetsz.

  • Kiadványok, táblák és poszterek készítéséhez nem én leszek a megfelelő ember, lévén ezeken a területeken nincs tapasztalatom.

  • Webdesign-nal 2016 óta foglalkozom, tehát meglehetősen új vagyok a piacon. Ennek természetes velejárója az is, hogy tőlem a legmodernebb technikát és dizájnt kapod. Korábban fotózással és videózással foglalkoztam többnyire hobbi szinten, tehát a kreativitás és a szépérzék mindig közel állt hozzám.

  • Szolnokon lakom és dolgozom, de ez nem azt jelenti, hogy csak szolnoki cégekkel dolgozom. Keress bátran bárhonnan, weben a távolság nem akadály.

Ismerj meg